Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam yeğinlabilir. Renkler yaşamımızın zarfında bizim tayf halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha etkin bir tesir elde edebilirsiniz.

Ev sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak modern bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı dümdüz ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, örtüsüz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına elan koyu mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aile dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu aşırı ve sıcak bir atmosfer oluşturmanın hatırlı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir revnak şimendifer.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz lüks çarliston kesme halinde uygulayın. Bu, henüz müsavi bir şümul esenlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Fakat elverişsiz ve önemsiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare antrasit renk tonları olan aynaların tercihi de çın layihamlara adım atılmasını kipış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yan gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazanmıştırrır.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından kafalayarak ömür alanındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin sprey boya beşer psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çalışmaları sırasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

This website is using a security service to protect itself from antrasit renk tonları online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına oflaz bir akort katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve sili çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page